A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CI_DB_driver has a deprecated constructor

Filename: database/DB_driver.php

Line Number: 31

Referenciák | Complector Consulting Kft.
 
„Könyvelés mesterfokon”

Referenciák

Az irodában dolgozó hölgyek kedvesek, segítôkészek, a vezetôség mindig elérhetô, a felmerülô kérdésekre, problémákra gyors választ, megoldást kapok.

Dr. Szentes Márta

Ügyvezetô - Szentes Med Bt.

A cégem megalakulása óta állunk kapcsolatban a Complector Consulting Kft-vel. Nemcsak a könyvelésben, hanem a cég menedzsment döntések meghozatalában is számíthatok rájuk. Korrekt, és megbízható viszonyt sikerült kiépítenünk, ami a cégem vezetése során felbecsülhetetlen értéket jelent.

Dr. Kovács Norbert

Ügyvezetô - Neurology Kft.

Korábbi könyvelôink munkája miatt többször kaptunk felszólítást hiánypótlásra, illetve bírságot. Azonban mióta a Complector Consulting Kft. végzi könyvelésünket, ilyen nem fordult elô.
Mind a céges, mind a magán könyvelésünket és adóbevallásainkat kiválóan készítik el, pedig nagyon "nehéz" ügyfél vagyok. Sokat és bonyolult dolgokat kérdezek. Szerintem a könyvelôk rémálma lehetek, azonban mindig türelmesen és körültekintôen oldják meg a problémáinkat.

Dr. Marada Roland

Ügyvezetô - Apex Med Kft.

Hogy mi jellemzô rátok? Megbízhatóság, találékonyság, tanulékonyság, fejlôdôképesség, stabilitás.

Dr. Balázs Szabolcs

Ügyvezezetô - Medrevolution Kft.

2003 óta végzi cégem könyvelését a Complector Consulting Kft. a könyvelési feladatok ellátásán túl olyan tanácsokkal is ellátnak, amelyek megkönnyítik számomra vállalkozásom vezetését, és ezzel a hozzáadott cégmenedzsment szolgáltatással hatékonyabban tudok működni.

Dr. Tóth Szabolcs

Ügyvezetô - Tóth Szabolcs Bt.

Ajánlom vállalkozásoknak, különösen háziorvosi-, egészségügyi cégeknek a Complector Consulting könyvelô és tanácsadó céget, mert nem csak könyveléssel, hanem a cég menedzselésével is foglalkoznak. Az elmúlt idôszakban nagyon kedvezô tapasztalatot szereztem, mert naprakész könyvelésükkel, az idôszakos (félév, háromnegyedév) kimutatásokkal (bevétel, kiadás, pénztár, egyenleg) jól látható és tervezhetô a cég működése

Dr. Antal László

Ügyvezetô - Medalco Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

2002 óta vagyunk munkakapcsolatban. A Complector Consulting Kft-re jellemzô korrekt szakmai háttér, könnyű elérhetôség és segítôkészség mindvégig nagyban segítették munkámat.

Dr. Vörös Krisztián

Ügyvezetô - Medicinke Bt.

Nagyon elégedettek vagyunk, mert maximális érzékenységgel figyelnek a céges számviteli- és adminisztrációs problémákra, mindig megoldják, és nem nekünk kell a napi ügyvezetés mellett veszôdnünk azokkal.

Tóth László

Ügyvezetô - Sophie Fleur Bt.

Megbízhatóság, pontosság, széles körű tapasztalat… elsôre biztosan sablonos, megszokott. Cégem alapításakor nem volt kérdés, hogy a Complector Kft-t válasszam, hiszen az ügyvezetôvel 5 éves ismeretségem van. Mindenre kapok megoldást, ötletet. Naprakész, precíz cég, ami az üzleti életben elengedhetetlen. Csak ajánlani tudom bárkinek!

Böcskei András

Ügyvezetô - B-Infigo Kft.

Bátran ajánlom minden egészségügyi vállalkozás figyelmébe a Complector Consulting könyvelési és tanácsadó céget. Mint közhasznú, nonprofit cég vezetôje az eltelt idôszakban jó tapasztalatokat szereztem a naprakész könyvelésükkel. Az idôszakos (félév, háromnegyedév) kimutatásokkal (bevétel, kiadás, pénztár, egyenleg) jól tervezhetô a cég működése. Gyors és rugalmas bérszámfejtéssel a dolgozók idôben jutnak fizetésükhöz. A beszámoló készítésénél kiemelkedôen jó együttműködés volt a könyvvizsgálóval, így idôben lehetett taggyűlést összehívni.

Dr. Antal László

Ügyvezetô - Kaposvár Városkörnyéki Központi Háziorvosi Ügyelet Kft.

- Mindig elérhetô (Ez számomra nagyon fontos, mert egy aktuális probléma a mai világban nem várhat "hétfô reggelig").
- Vezetôje kimért, nyugodt, alapos, pontos személy (Megnyugtatja az embert, hogy olyanra bízza a dolgait, aki meghallgatja, meggondolja, és pontosan megválaszolja az aktuális problémákat).
- Ha azt mondja holnap hív, akkor hívni is fog (Nem kell 3x utána csörögni, hogy nem felejtetted el, amit kértem?)
-  Számos, nem csak a könyveléssel szorosan összefüggô esetekben is ad segítséget (pl.: a testülettel is tárgyal, ha kell!)
- A cég az alapellátás orvosai számára könyvel és nyújt egyéb tanácsadó (management) szolgáltatást, ami miatt felkészültebbek az aktuális problémákkal szemben, mint egy olyan iroda, aki mindennel foglalkozik.

Dr. Fortuna János

Ügyvezetô - Fortimed Kft.